Termeni si conditii - Alimente Curate

1. Termeni folosiți - explicați pe înțelesul tuturor:

Site = pagina web alimentecurate.ro (si moderatorii sai), cu toate aplicatiile și secțiunile acesteia.

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, care accesează site-ul alimentecurate.ro sau aplicatia Alimente Curate

Cumpărător = Utilizatorul site-ului care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate in aplicatie sau pe alimentecurate.ro

Moderatori = persoanele care verifică mesaje publicate de catre utilizatori/cumparatori înaintea sau ulterior publicării acestora.

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

Furnizor = societatea Ghica Reinvent Media srl, constituită și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social înlocalitatea Talmacel nr 177, oras Talmaciu, Sibiu, la Oficiul Registrului Comerțului cu J32/593/24.03.2023, având Codul Unic de Înregistrare 34041692

2. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului alimentecurate.ro sau aplicatia presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului/aplicatiei alimentecurate.ro se înțelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe website/aplicatie, trimiterea de mesaje, cât și/sau folosirea serviciilor oferite de catre site/aplicatie. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând aici.

Orice Utilizator care accesează site-ul/aplicatia alimentecurate.ro și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site/aplicatie își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la următoarea adresă: Localitatea Talmcacel nr 177, oras Talmaciu, judet Sibiu. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

3. Descrierea serviciilor oferite

alimentecurate este un site/aplicatie care ofera informatii despre aditivi/E-uri din produse alimentare.

3.1. Folosirea aplicatiei/siteului

Pentru a putea folosi aplicatia/siteul, un Utilizator trebuie creeze si să dețină un cont și să fie autentificat(ă) în cont. Te rugăm să completezi date reale de contact

3.2. Serviciul de scanare

Aplicatia permite scanarea produselor alimentare si afisarea aditivilor/E-urile continute de acel produs. Pentru acest serviciu, utilizatorul trebuie sa fotografieze ingredientele afisate pe produsul alimentar ales. Exista cazuri (exemple: eticheta sifonata, fotografie necorespunzatoare din punct de vedere tehnic si nu numai) cand rezultatele scannerului nu sunt conforme 100% cu realitatea.

Există 1 tip de pachet pentru serviciul de scanare a produselor, iar acesta este contra cost:

Pachet - o luna de zile

Termeni și condiții abonament lunar serviciu scanner:

- Denumire: Abonament serviciu Scanner Alimente Curate.

- Durata abonamentului: 1 lună (în intervalul de o lună sunt incluse 1500 de scanari, în limita a 50 de scanari pe zi. Numărul de scanari neutilizate nu se reportează de la o zi la alta, acolo unde este cazul).

- Prețul abonamentului: 39,9 lei pe lună.

- Plata va fi debitată în contul iTunes in cazul Apple sau in contul Google in cazul Google Pay la confirmarea achiziției, in functie de sistemul de operare al telefonului (IOS sau Android).

- Abonamentul se reînnoiește automat, cu excepția cazului în care reînnoirea automată este dezactivată cu cel puțin 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei curente.

- Contul va fi debitat, pentru reînnoirea abonamentului, cu 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei active, reprezentând costul reînnoirii.

- Abonamentele pot fi gestionate de utilizator, iar reînnoirea automată poate fi dezactivată accesând Setările contului utilizatorului după cumpărare.

- Numărul de scanari neutilizate nu se reportează de la o luna la alta, acolo unde este cazul.

Metodele de plată disponibile vor fi gasite in aplicatie.

7. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea