Politica de confidentialitate - Alimente Curate

Colectăm date personale (email, an nastere, Device ID) pentru a vă putea furniza conținutul oferit de aplicatia Alimente Curate pe care îl descărcați sau doriți să îl actualizați în App Store sau Magazin Play.

Comunicarea cu dvs.

Alimente Curate poate utiliza informații despre contul dvs. pentru a vă trimite comunicări despre noi functionalitati, servicii și oferte care v‑ar putea interesa.

Publicitatea

Publicitatea livrată de Alimente Curate ajuta persoanele să descopere aplicații, produse și servicii în aplicatie.

Temei juridic aplicabil pentru procesarea datelor personale

În general, procesăm datele dvs. personale în aplicatia Alimente Curate așa cum este necesar pentru furnizarea serviciului și în scopul respectării obligațiilor legale. În cazul în care consimțământul este temeiul legal corespunzător, îl solicităm conform legilor locale în vigoare.

În cazul în care legislația locală în vigoare prevede acest lucru, procesăm date personale, așa cum este necesar în scopul intereselor legitime ale noastre sau ale terților, pentru:

Susținerea îmbunătățirii și optimizării serviciului Alimente Curate pentru dvs. și pentru ceilalți utilizatori

Trimiterea de oferte care ar putea prezenta interes pentru dvs., prin e‑mail și notificări Push.

Procesarea solicitărilor de rambursare

Prevenirea fraudelor și a activităților rău intenționate

Datele utilizate includ:

Detalii despre dispozitivul și contul dvs.

Localizarea și adresa dvs. IP

Retenția

Prevenirea fraudelor și a activităților rău intenționate

Colectăm date personale pentru prevenirea fraudelor și a altor activități rău intenționate în aplicatia/siteul Alimente Curate. Aceste informații includ informațiile despre Id-ul dispozitivului, varsta si email.

Informațiile colectate de Alimente Curate vor fi tratate în permanență în conformitate cu Politica de confidențialitate Alimente Curate.

alimentecurate.ro